Політика управління заборгованістю в системі фінансового менеджменту підприємств - Власова, І. (Схід, 2011)
У статті досліджено складові елементи політики фінансового менеджменту підприємств,
зокрема управління дебіторською та кредиторською заборгованістю. Виявлено фактори,
які впливають на розрахунки з дебіторами та кредиторами, що дозволило розробити ефективнішу політику управління фінансами підприємств. The article was devoted to research elements of enterprises' financial management, namely a policy of debts and
liabilities control. The author detected a factors which affect on the settling with debtors and creditors, and more
effective policy of management of enterprises' finance was made.