Концепція походження Русько-Литовської держави за творами В. Б. Антоновича - Панов, Д.І. (Держава і право, 2010)
Висвітлюється концепція походження РуськоЛитовської держави В. Б. Антоновича. Звертається увага на причини, механізм утворення, форму та особливості внутрішнього устрою, а також на етнічні особливості Великого князівства Литовського. Освещается концепция происхождения РусскоЛитовского государства В. Б. Антоновича. Обращается внимание на причины, механизм образования, форму и особенности внутреннего устройства, а также на этнические особенности Великого княжества Литовского. In the article is examined conception of W. B. Antonovich the origin of the Russian-Lithuanian state. Separately an author pays regard to reasons, mechanism of education, form and features of internal device, and also on the ethnic features of the Grand Duchy of Lithuania.