Інститут прокуратури на Буковині у складі Румунії (1918–1940 рр.) - Торончук, І.Ж. (Держава і право, 2010)
Здійснено історикоправовий аналіз інституту прокуратури на Буковині у
міжвоєнний період. Особлива увага звертається на законодавче регламентування, структурну організацію та кадрове забезпечення органів прокуратури на Буковині у 1918–1940 рр. Осуществлен историкоправовой анализ института прокуратуры на Буковине в
межвоенный период. Особое внимание обращается на законодательное регламентирование, структурную организацию и кадровое обеспечение органов прокуратуры на Буковине в 1918–1940 гг. The investigation is dedicated to the historical and legal analysis of the prosecutor’s office in Bukovyna during the interbellum period. Special attention is paid to the legislative regulation, structural organization and staff assistance of prosecution in Bukovyna in 1918–1940.