Проблеми і перспективи реформування законодавства України про місцеві вибори - Кафарський, В.І. (Держава і право, 2010)
Досліджується проблема законодавчого забезпечення виборів до органів місцевого
самоврядування. Аналізуються проблеми діючої системи виборів та перспективи впровадження нової системи обрання місцевих депутатів та голів територіальних громад. Исследуется проблема правового обеспечения проведения выборов в органы местного самоуправления. Анализируются проблемы действующей системы выборов и перспективы внедрения новой системы избрания местных депутатов и глав территориальных общин. In the article the problem of the legislative providing of election is explored to the agency of local selfgovernment. An author analysed the problems of the operating system of election and prospect of introduction of the new system of electing of local deputies and chiefs of territorial societies