Українська історіографія про партійно-політичну систему Галичини воєнно-революційної доби: загальна характеристика - Великочий, В. (Схід, 2011)
У статті робиться спроба історіографічного аналізу становища, розвитку, основних завдань і напрямів діяльності партійно-політичної системи в Галичині періоду воєнно-революційної доби. Наголошується на тих проблемах у дослідженні, що залишаються актуальними на сьогодні, і тих, які ще по-справжньому не стали предметом вивчення. In the article is given a shot of historiographical analysis of the situation, development, main tasks and activities of
party and political systems in Galicina during the period of military-revolutionary era. We emphasis on those issues in
the study, which remain relevant today and those that still have not really studied.