Розвиток взаємодії громадянського суспільства і держави в Україні в історико-філософському дискурсі - Пасько, О. (Схід, 2011)
У статті проаналізовано розвиток взаємодії громадянського суспільства і держави в Україні в історико-філософському дискурсі, визначено найбільш важливі результати соціально-філософських досліджень для розвитку теорії й практики громадянського суспільства та
державності в Україні. In this article the development of relationship between civil society and state in Ukraine in the historical and
philosophical discussion are analyzed, the most important results of socially-philosophical researches for development
of the theory and practice of civil society and statehood in Ukraine are defined.