Закономірності формування корпоративного механізму матеріального стимулювання працівників машинобудівних підприємств - Павловська, В. (Схід, 2011)
У статті з'ясовано сутність, закономірності формування та складові елементи корпоративного механізму матеріального стимулювання працівників. Розкрито сутність та особливості організації еколого-економічної діяльності працівників, визначено способи стимулювання цього виду діяльності. Узагальнено методичні підходи щодо забезпечення функціональності корпоративного механізму матеріального стимулювання еколого-економічної діяльності працівників підприємств машинобудування. Essence, conformities to law of forming and component ingredients of corporate mechanism of material stimulation of workers, is found out in the article. Essence and features of organization of ecology-economical activity of workers are exposed. Essence of stimulation of ecology-economical activity of workers is certain. Methodical approaches are marked in relation to providing of functionality of corporate mechanism of material stimulation of ecology-economical activity of workers of enterprises of engineer.