Аналіз нормативно-правової бази у сфері інноваційної діяльності промислових підприємств - Ульяницька, Н. (Схід, 2011)
У статті проаналізовано стан розвитку нормативно-правової бази у сфері інноваційної діяльності промислових підприємств. Сформульовані науково-практичні рекомендації щодо подальшого вдосконалення державної інноваційної політики в цій сфері. Analyzed the development of regulatory frameworks in innovation industries. Scientific-practical recommendations for future improvement of the state innovation policy in this area.