Фактори впливу на ринкову капіталізацію та інвестиційну привабливість публічних акціонерних товариств у сучасних умовах господарювання - Хасанова, О. (Схід, 2011)
У статті запропонована структурна класифікація факторів впливу на ринкову капіталізацію та інвестиційну привабливість публічного акціонерного товариства в сучасних умовах господарювання. Підтверджено залежність руху цін на акції українських публічних акціонерних товариств від руху фондових ринків зарубіжних фондових майданчиків. The article deals with a set of factors impact on market capitalization and investment attractiveness of public joint stock company in the current economic conditions, built a structural classification of impacts.