Герменевтико-структурний аналіз понять та категорій екологічної деонтології - Матвійчук, А. (Схід, 2011)
У статті здійснено аналіз системи понять та категорій, що становлять основу понятійного
апарату нової наукової дисципліни - екологічної деонтології. Розглянуто завдання та потенційні можливості екологічної деонтології в контексті сучасної інноваційної освіти. Author analyzes the s ystem of concepts and categories that constitute the basis conceptual apparatus of a new
scientific discipline - environmental deontology. Established objectives and potential of the ecological deontology in
the context of modern innovation education.