Теоретичні основи формування інтеграційної стратегії інноваційного розвитку - Марковський, І. (Схід, 2011)
У статті виконано огляд й аналіз досліджень теоретичних засад інноваційного розвитку
та визначено його основні категорії. Здійснено систематизацію теоретичних підходів до
дослідження інноваційних процесів. Акцентовано необхідність управління інноваційним
розвитком як на рівні країн, так і на рівні окремого підприємства на основі поєднання
різних методик та інструментів. In the article author explored theoretical concepts of innovation development and identified the main categories of
innovation development and integration strategy. Author systematized theoretical approaches of innovation processes.