Напрями відновлення фінансової стійкості підприємства - Кравченко, М. (Схід, 2011)
У статті визначено сутність основних напрямів відновлення фінансової стійкості підприємства, які передбачають проведення модернізації виробництва, удосконалення управління витратами, ціновою політикою та політикою збуту продукції, удосконалення управління фінансами підприємства. There has been defined the essence of main directions of financial stability recovery, which presuppose modernization of an enterprise, improv ement of costs management, price policy and product distribution policy, improvement of enterprises finance management .