Твори Петра Кончаловського в зібранні Донецького обласного художнього музею (до 135-річчя від дня народження) - Подворна, Л. (Схід, 2011)
Донецький обласний художній музей - один із найбільших музеїв України. На сьогодні в
його колекції знаходиться понад 15 тисяч творів живопису, графіки, скульптури, декоративно-прикладного мистецтва. Зібрання авторських персоналій українського та російського
мистецтва включає першокласні за своїми художніми перевагами роботи. Однією з найцікавіших і найбільш якісних є колекція творів видатного митця Петра Петровича Кончаловського, 135-річний ювілей від дня народження якого виповнюється в цьому році.