Оцінка ринкових перетворень в економіці області (на прикладі Луганської області) - Тісунова, В. (Схід, 2011)
У статті визначено відповідність ринкових перетворень в індустріальній області задек-
ларованим положенням; розроблена матриця трансформаційних заходів у межах Луганської області на основі використання сучасних прийомів оцінки й зіставлення ролі різних
видів економічної діяльності. In the article accordance of market transformations to the industrial area to the declared rule are definite; the
matrix of transformation measures in the boundaries of the Lugansk area on the basis of the use of modern methods of evaluating and comparing the role types of economic activity are is developed.