Концепція активізації людського чинника в сучасному корпоративному процесі - Чернова, В. (Схід, 2011)
У статті запропоновано сучасну концепцію активізації людського чинника в процесі розвитку корпоративних відносин в Україні. Зроблено висновок щодо розширення меж участі людини в економічному управлінні. In this article proposed the modern conception of stirring up of human factor in process of development of corporative relations in Ukraine. Made the conclusion about broadening frontiers participation of human in economic management as a new form realization social call.