Норми в системі соціальної відповідальності - Шибко, О. (Схід, 2011)
У статті подана класифікація системи соціальних норм на основі відповідального підходу в соціології. Ця система містить такі види соціальних норм: екологічні, економічні, політичні, правові, моральні, естетичні, релігійні, норми співжиття: від цивілізаційного до континентального, національного, групового та сімейного. In the article is represented the classification of the system of social norms on the basis of responsible approach
in sociology. This system contains the following forms of norms: ecological, economic, political, legal, moral, aesthetical,
religious, the norms of the co-existence: from the civilizational to the continental, the national, the group and the family.