Ціннісні виміри соціопсихологічних досліджень - Яхно, О.; Шевченко, В. (Схід, 2011)
У статті обґрунтовано можливість застосування аксіологічного підходу до інструментальних аспектів нейролінгвістичного програмування. Первинна увага приділяється розгляду філософських інтерпретацій поняття цінності з метою дослідження глибинного підґрунтя переконань та поведінки людини. Authors are making at tempt to deal with the axiological approach to instrumental aspects of Neuro-Linguistic Programming. The primary attention is taking to considering philosophical interpretations of the concept of values for researching deep background of human beliefs and behaviours.