Теоретико-методологічні основи підтримки малого бізнесу - Орлова, В. (Схід, 2011)
У статті розглянуто особливості малого бізнесу та його переваги. Узагальнено теоретико-
методологічні засади та визначено актуальні напрями підтримки малих підприємств державою та великим бізнесом. Зокрема, вони стосуються вдосконалення ділового законодав-
ства, стимулювання активності малих підприємств, розширення простору (ринків) їхньої діяльності, розвитку інфраструктури тощо. In the article the features of small business and its benefits was considered. Summarizes the theoretical and methodological foundations and proposed auxiliary measures to support small businesses.