Феноменологія любові в контексті християнства - Шигімагіна, Л. (Схід, 2011)
У статті автор розглядає феномен любові в контексті християнської філософської думки, а також з'ясовує поняття святості та її ролі у формуванні вищого морального ідеалу
поведінки. Показано, що християнство, продовжуючи та розвиваючи античні традиції, зробило значний крок на шляху осягнення любові - цього складного феномена людського
буття. In the article the author regards the phenomenon of Love in the context of Christian philosophic thought, and also
exposes the meaning of Sanctity and its role in the formation of the highest moral behavior. It is rotined that christianity,
continuing and developing ancient traditions, did a considerable step for the comprehension of love - this difficult
phenomenon of human life.