Історико-філософський аналіз справедливості як соціальної чесноти в процесі формування стабільного ділового колективу - Ковнєров, О. (Схід, 2011)
У статті виконано історико-філософський аналіз місця справедливості як соціальної чесноти в процесі формування стабільного ділового колективу. Доведено, що справедливість
тут виступає не лише як орієнтир для індивідуальної поведінки фахівців, але і як норма
існування колективу, запорука його стабільності. The article by historical and philosophical analysis of justice as a social virtue in the process of forming a stable
business team.