Моделювання впливу податкового навантаження на прибуток підприємства - Гізатулін, А. (Схід, 2011)
У статті запропоновано нову трирівневу імітаційну модель, що дозволяє оцінити вплив
податкового навантаження на фінансовий результат підприємства. У результаті застосування моделі за умов нового Податкового кодексу України показано вплив механізму зниження податкових ставок на прибуток підприємства й на надходження до бюджету України. This article proposes a new three-level simulation model to assess the impact of the tax burden on financial
results. As a result of the use of models to the new Tax Code of Ukraine shows how the mechanism of lower tax rates
influence on enterprises profits and revenues of Ukraine.