Підготовка та ухвалення управлінських рішень під час реінжинірингу виробничих процесів промислового підприємства - Усова, Г. (Схід, 2011)
Розроблено науково-методичний підхід до підготовки й ухвалення управлінських рішень
у процесі реалізації реінжинірингу виробничих процесів на основі бенчмаркінгу й аутсорсингу. Такий підхід дозволяє визначити конкретні організаційні заходи на кожному етапі
реалізації проекту реінжинірингу для забезпечення ефективного управління промислових
підприємств. For the purpose to increase efficiency of industrial activity at the industrial enterprises the scientifically-methodical
approach to preparation and acceptance of administrative decisions in the course of realization of reengineering of
productions on the basis of a benchmarking and outsourcing is developed. Such approach allows to define concrete
organizational actions at each stage of realization of the project of reengineering for efficient control maintenance.