Інституціональні фактори підвищення ефективності реструктуризації підприємств - Чернявська, Є. (Схід, 2011)
Стаття присвячена розгляду головних напрямів удосконалення законодавства як передумови підвищення ефективності реструктуризації підприємств ринків недосконалої конкуренції на сучасному етапі ринкових перетворень. Зокрема, показана необхідність удосконалення законодавства в ракурсі введення механізмів гарантування схоронності та цільового використання коштів інвесторів, вирішення питань мотивації праці, а також зміни соціально-економічної форми державної влади. This paper examines the important trends of legislation as a condition of effectiveness of restructuring of enterprises
of imperfect competitiveness at the modern stage of market reforms.