Інноваційна модель фахової підготовки робочої сили як інструмент накопичення людського капіталу - Швець, І.; Єськов, О.; Захарова, О. (Схід, 2011)
У статті обґрунтована інноваційна модель фахової підготовки робочої сили, яка створена з метою професіоналізації всіх етапів навчального процесу. Визначено умови формування індивіда як висококваліфікованого та компетентного професіонала. Unsubstantiated nature of an innov ative model of training the workforce in order to professionalize all stages of
the learning process. The conditions of formation of the individual as a highly qualified and competent professional.