Техніко-технологічне оновлення матеріально-технічного потенціалу аграрного сектора економіки - Клокар, О. (Схід, 2011)
У статті визначено та проаналізовано основні етапи техніко-технологічного оновлення
матеріально-технічного потенціалу аграрного сектора економіки. Акцентовано увагу на реалізації кожного з етапів на базі колишніх районних та обласних технічних парків із забезпеченням їх істотної матеріальної підтримки. Це сприятиме розробці довгострокової політики ефективного відтворення ресурсного потенціалу агросфери. Certainly and the basic stages are analysed tekhniko-technological update of material and technical potential of
agrarian sector of economy. Attention is accented on realization of all foregoing stages on the base of former district
and regional technical parks with providing of them substantial financial support. It will be instrumental in development
of long-term policy of effective recreation of resource potential of agrosferi.