Формування стратегії виведення венчурного капіталу з інноваційних промислових підприємств - Тарасова, Г. (Схід, 2011)
У статті проаналізовано зміст процесу виведення венчурного капіталу з інноваційних
промислових підприємств, обґрунтовано авторське визначення цього процесу, запропоновано концептуальну схему формування стратегії виведення венчурного капіталу з інноваційних промислових підприємств та обґрунтовано взаємозв'язок її елементів. In the article the process of leadingout of venture capital is analyzed from innovative industrial enterprises. Author determination of this process is grounded, the conceptual chart of forming of strategy of leadingout of venture capital is offered from innovative industrial enterprises and intercommunication of its elements is grounded.