Особливості взаємодії суб'єктів політики зайнятості в Україні - Волосатих, О. (Схід, 2011)
У публікації розглянуто особливості взаємодії суб'єктів політики зайнятості і їхній вплив
на формування й реалізацію такої політики в Україні. Виявлені основні проблеми, надані
рекомендації стосовно підвищення ефективності взаємодії суб'єктів політики зайнятості.
Показана тенденція до збільшення кількості суб'єктів, задіяних у процесі реалізації політики зайнятості на державному рівні. Обґрунтована необхідність урахування регіональних
особливостей проведення політики зайнятості та шляхи вирішення цієї проблеми. This publication discusses the features of interaction subject's employment policies and their impact on the
formation and implementation of this policy in Ukraine. The basic problem, provided recommendations for improving
the efficiency of interaction between actors in employment policy during its implementation.