Російсько-аргентинське співробітництво в 1990-тi роки - Бредіхин, А.; Семенов, Д. (Схід, 2011)
У роботі авторами досліджено проблему співпраці Росії й Аргентини в 1990-ті роки й показано причини її відносно слабкого розвитку, проаналізовано потенціал російсько-аргентинських зв'язків на початку 1990-х років. Розкрито основні російські та аргентинські зовнішньополітичні пріоритети, їхні спільні й відмінні завдання, результати політичного та економічного співробітництва 1990-х років. In their work the authors studied the problem of cooperation between Russia and Argentine in the 1990s and the
reasons for their relatively low development, analyzed the potential of Russian-Argentine relations in the early 1990s, Russia's main foreign policy priorities and Argentine, their common and different challenges results of political and
economic cooperation of the 1990s.