Корпоративний податковий контроль у банківській сфері: теорія та практика - Козак, Г. (Схід, 2012)
У статті висвітлено теоретичні та практичні засади проведення корпоративного податкового контролю в банківській сфері. Обґрунтовано доцільність створення служби з оподаткування як підрозділу корпоративного податкового управління комерційного банку. The article deals with theoretical and practical principles of corporate tax control in banking. The author studied
feasibility of establishing tax department as a body corporate tax management in commercial bank.