Концепт громадянського суспільства в історії європейської філософської думки (частина ІІ) - Білоус, А. (Схід, 2012)
Стаття присвячена осмисленню європейської традиції в інтерпретації концепту громадянського суспільства. У запропонованій розвідці увага зосереджується на детермінантах і чинниках доконечності еволюції згаданого поняття в контексті європейського теоретичного поля. The article is devoted to the comprehension of the European tradition in the interpretation of civil society concept.
In the proposed exploration the determinants and factors of evolution necessity of mentioned concept in the context
of European theoretical field are focused.