Філософсько-методологічний аналіз категорії "відповідальність" - Сабадуха, О. (Схід, 2012)
У статті досліджено проблему відповідальності. З'ясовано методологічне підґрунтя аналізу проблеми відповідальності. Доведено, що лише індивід особистісного рівня розвитку
сутнісних сил здатний до відповідальної діяльності. The article deals with the pro blem of responsi bility. The meth odological background of respo nsibility problem
analysis is studied. It is proved that, only the individual of the personal level of essence powers is able to be responsible
in his activity.