Багаторівневий маркетинг: проблеми та перспективи розвитку - Стасюк, Н.; Стасюк, О.; Яковенко, Р. (Схід, 2012)
У статті проведено аналіз тенденцій розвитку галузі прямих продажів, визначено основні
проблеми багаторівневого маркетингу як форми організації торговельної діяльності та його
перспективи в рамках роздрібної торгівлі в цілому. In the article the trends of directs ellingbranch was dissected, the main development problems of multi level
marketing as an organization form of trade activity and its future prospect in the retail system was identified.