Урахування рефлексивних ефектів у плануванні збутової діяльності підприємства - Стреблянська, І. (Схід, 2012)
У статті запропоновано підхід до планування обсягів збуту продукції підприємства, заснований на методах статистики і економетрії, який дозволяє враховувати систематичні
ефекти, викликані рефлексивним управлінням споживачами. An approach to planning enterprise products ales was proposed, that is based on methods of statistics and
econometrics and allows taking into account systematic effects caused by reflexive control over consumers.