Критичний аналіз теоретичних підходів до визначення сутності "затрат" і "витрат" в економічній теорії та бухгалтерському обліку - Худоба, К. (Схід, 2012)
У статті на основі ретроспективного аналізу проведено критичний аналіз теоретичних підходів щодо визначення сутності "затрат" та "витрат" в економічній теорії та бухгалтерському обліку, що дозволило встановити їх взаємозв'язок та основні відмінності, а також сформувати особистий підхід щодо наукового бачення цих понять. The article is based on retrospective analysis conducted a critical analysis of theoretical approaches to determining the nature of "expenses" and "costs" in economic theory and accounting, which allowed to establish their relationship and fundamental differences and to create a personal approach to the scientific view of these concepts.