Діагностика фінансового стану корпорації в умовах динамічного зовнішнього середовища - Кужелєв, М.; Меженська, В. (Схід, 2012)
У статті визначено сутність основних напрямів і проблем діагностики фінансового стану корпорації в умовах динамічного зовнішнього середовища, теоретичний спосіб вирішення яких запропоновано у вигляді концепції, а практичне застосування проведено на основі ідей теорії системної динаміки. Тhe article reviews essence of basic directions and problems of diagnostics of the financial state of corporation in the conditions of dynamic environment, the theoretical method of decision of which is offered as conception, and practical application is conducted on the basis of theory of system dynamics.