Сучасний стан нормативно-правового забезпечення формування облікової політики - Бешуля, І.; Піскунова, Н.; Петрова, І. (Схід, 2012)
У статті проаналізовано стан розвитку нормативно-правової бази формування облікової
політики підприємства. Констатовано, що нормативно-правові акти, які визначають правові
засади формування облікової політики в Україні, вимагають взаємоузгодження й урегулювання, а також мають відповідати міжнародним стандартам обліку. Запропоновані напрямки подальшого вдосконалення законодавчого регулювання облікової політики в Україні. The article analyzes the state of the regulatory framework of formationac counting policies of the enterprise.
Suggested areas for further improvement of legal regulation of accounting policy in Ukraine.