Культуротворче буття: функції та загальні принципи розвитку - Федь, В. (Схід, 2012)
У статті розглядається проблема визначення функцій культуротворчого буття, досліджується їх природа та взаємодія. Подано авторське розуміння загальних принципів розвитку культуротворчого буття, які безпосередньо пов'язуються з його функціональним розвитком. In the article the problem of determination of culture creating existence functions is considered. The nature and interaction of these functions are investigated as well. This article also contains author's understanding of the general principles of culture creating development.