Поглиблення децентралізації державного управління в умовах сучасного етапу його реформування в Україні - Кочуєв, В. (Схід, 2012)
У статті на підставі аналізу останніх тенденцій, що спостерігаються у сфері перерозподілу функцій та обов'язків між органами державної влади й органами місцевого самоврядування, визначено найбільш вразливі ланки в системі організації виконання урядових рішень і сформульовано пропозиції, покликані підвищити рівень і якість ініційованих керівництвом держави соціально-економічних реформ. In this paper author doing some attempts to find most vulnerable links in implementation of a system of organizing the execution of government decisions and to offer some systematic steps which can improve the quality and effectiv eness in the socio-economic reforms of the Ukraine.