Фінансові послуги для суб'єктів із низькими доходами - реалії посткризового банкінгу - Панасенко, Г. (Схід, 2012)
У статті на основі вивчення зарубіжного досвіду досліджено особливості реалізації фінансових послуг для малозабезпечених верств суспільства. Виявлено особливості та передумови впровадження економ-банкінгу в Україні. In this paper studied, based on the foreign experience, an implementation of financial service stolow-income
segments of society. The features and conditions of the introduction of economy-banking in Ukraine.