Причинний комплекс вчинення розбійних нападів на банківські установи - Логвиненко, А.В. (Держава і право, 2010)
В статті розглядаються особливості причинного комплексу, що сприяють вчиненню розбійним нападам на банківські установи. Головної уваги приділяється впливу

світової економічної кризи на збільшення проявів даного виду злочинів.

Ключові слова: причинний комплекс, банківські установи. В статье рассматриваются особенности причинного комплекса, которые содействуют разбойным нападениям на банковские учереждения. Главное внимание уделяется влиянию мирового економического кризиса на увеличение данного вида престулений.

Ключевые слова: причинный комплекс, банковские учереждения. In this article an attention is focused upon the peculiarities of the complex of reasons,
which provoke armed attacking at the establishments of the banks. Main attention is paid to
the influence of world economic crisis on the increase of displays of this type of crimes.
Key words: complex of reasons, establishments of banks.