Актуальне дослідження - Малик, Я.Й. (Схід, 2011)
Рецензія на монографію: Пилипів І. В. Греко-католицька церква в суспільно-політичному житті Східної Галичини (1918-1939 рр.) : [монографія] / І. В. Пилипів. - Тернопіль : Видавництво "Економічна думка ТНЕУ", 2011. - 428 с.