Пам’яті Володимира Куєвди (Схід, 2011)
26 січня 2011 року після важкої хвороби на 67 році життя помер відомий вчений-етнопсихолог, громадський діяч, один із засновників овариства української мови, провідний український дослідник традиційної культури як форми буття української нації Володимир Куєвда.