Рендюк Т.Г. Українці в Румунії та румуни в Україні: проблеми минулого та сучасне становище - Рубльов, О.С. (Схід, 2011)
Рецензія на монографію: Рендюк т.г. Українці в Румунії та румуни в Україні: проблеми минулого та сучасне становище : [монографія] / Т.Г. Рендюк. - К.: Оріон-прінт, 2011. - 293 с.