Методологічні проблеми зростання й розвитку економічної системи - Семенов, А.Г.; Чаусовський, О.М. (Схід, 2012)
Рецензія на монографію: Рендюк Т.Г. Українці в Румунії та румуни в Україні: проблеми минулого та сучасне становище : [монографія] / Т.Г. Рендюк. - К.: Оріон-прінт, 2011. - 293 с.