Кошти роботодавців - один із шляхів вирішення житлової проблеми молоді - Корж, Т.І. (Держава і право, 2010)
Здійснено комплексний теоретико правовий аналіз проблем дефіциту бюджетних
коштів на фінансування будівництва житла для молоді. Одним із шляхів вирішення даної проблеми є грошові кошти роботодавців.
Ключові слова: бюджетні кошти, корпоративна іпотека, позика, кредит, податок. Осуществлено комплексный теоретик правовой анализ проблем дефицита бюджетных средств на финансирование строительства жилья для молодежи. Одним из

путей решения данной проблемы являются денежные средства работодателей.

Ключевые слова: бюджетные средства, источники финансирования, корпоративная ипотека, займ, кредит, налог. The article contains complex theoretical and legal analysis of the problems of deficit of
the budgetary facilities for financing of building of habitations for young people. One of ways
of the decision of this problem is money facilities of employers.
Key words: budgetary facilities, sourcing, corporate mortgage, loan, credit, tax.