Фінансова діяльність митних органів України крізь призму митної справи - Губерська, Н.Л. (Держава і право, 2010)
Розглядаються деякі питання фінансової діяльності митних органів, митна справа України та її правове регулювання. Аналізуються правовий статус окремих органів, що забезпечують правове регулювання митної справи. Рассматриваются некоторые вопросы финансовой деятельности таможенных органов, таможенное дело Украины и его правовое регулирование. Анализируется правовой статус отдельных органов, обеспечивающих правовое регулирование таможенного дела. Some issues of financial activities of customs authorities are examined in the article, a customs affairs of Ukraine and its legal regulation. The legal statuses of some authorities that provide the legal regulation of customs are analyzed.