Фінансово-правове регулювання діяльності акціонерних товариств на ринку цінних паперів: ретроспективний аналіз - Свириденко, Г.В. (Держава і право, 2010)
Досліджуються етапи становлення законодавчої бази ринку цінних паперів в Україні, розкриваються проблеми фінансово-правового регулювання діяльності акціонерного товариства як учасника ринку цінних паперів. Исследуются этапы становления законодательной базы рынка ценных бумаг в Украине, раскрываются проблемы финансово-правового регулирования деятельности акционерного общества как участника рынка ценных бумаг. The stages of becoming of legislative base of security market in Ukraine, the problems of the financially-legal adjusting of activity of joint-stock company open up as a participant of
security market.