Проблеми кредитної діяльності банківських консорціумів - Грошева, В.К. (Держава і право, 2010)
Розглянуто правову регламентацію порядку здійснення консорціумного кредитування, внесено пропозиції щодо вдосконалення нагляду банківського консорціумного кредитування. Рассмотрена правовая регламентация порядка осуществления консорциумного кредитования, внесены пропозиции по усовершенствованию контроля банковского консорциумного кредитования. The legal regulation of the order of consortium crediting was studied and analysed in the article, the offers to improve the control of the banking consortium crediting were introduced.