Підвищення ефективності виконання судових рішень в контексті трансформації державної виконавчої служби - Ігонін, Р.В. (Держава і право, 2010)
Досліджується правовий взаємозв’язок, що існує між прийняттям та виконанням
судового рішення. Розглядається проблема удосконалення механізму виконання судових
рішень Исследуется правовая взаимосвязь, существующая между принятием и исполнением судебного решения. Рассматривается проблема совершенствования механизма
исполнения судебных решений. This article examines the legal relationship that exists between the adoption and execution of court decision. Analyse is provided for the problem of improving the enforcement mechanism for effectuation of court decision.