Еволюція правового забезпечення обов’язкового медичного страхування в Україні - Самілик, Л.О. (Держава і право, 2010)
Розглянуто проблеми розвитку адміністративно-правового забезпечення медичного страхування в Україні. Досліджено положення законопроектів щодо обов’язкового медичного страхування, виокремлено запропоновані в них адміністративно-правові механізми. Рассмотрены проблемы развития административно-правового обеспечения медицинского страхования в Украине. Исследованы положения законопроектов об обязательном медицинском страховании, выделены предложенные в них административно-правовые механизмы. The problems of the development of the administrative legal prohibition of the medical insurance are researched in the article. The positions of the Law projects about the necessary medical insurance in Ukraine are researched, the proposed administrative-legal mechanisms are pointed.